Prie Lietuvos statybininkų asociacijos (LSA) prisijungė 2 naujos narės: „Doresta“ ir „Empower-Fidelitas“.

 

„Doresta“ – Lietuvos kapitalo rangos paslaugas teikianti įmonė, rinkoje veikianti nuo 2012 m.

 

Bendrovė vykdo aplinkotvarkos (šaligatvių, aikštelių, gatvių įrengimas), lauko inžineriniai tinklų (lietaus nuotekų ir buitinių nuotekų tinklai, drenažas, melioracija), betonavimo darbus ir komercinių pastatų statybą. Įmonė turi platų partnerių ratą, kuris leidžia projektus vystyti nuo projektavimo iki statybos užbaigimo.

 

https://doresta.lt/

 

„Empower-Fidelitas“ – jungtinio Lietuvos ir Suomijos kapitalo įmonė, priklausanti tarptautinei įmonių grupei Empower, kuri yra viena didžiausių skaitmenizuotų paslaugų teikėjų energetikos, telekomunikacijų bei pramonės sektoriuose Skandinavijos ir Baltijos valstybėse. Bendrovė jau 23 metus veikia Lietuvos rinkoje.

 

Įmonė siūlo projektavimo ir statybos paslaugas, stato elektros perdavimo tinklus, teikia bevielio ryšio sistemų projektavimo, diegimo ir priežiūros paslaugas visiems trims Lietuvos mobiliojo ryšio operatoriams ir kitoms valstybinėms įmonėms bei organizacijoms, turinčioms savo bevielio ryšio tinklus. Taip pat prekiauja apsaugos nuo kritimo iš aukščio sistemomis bei stato apžvalgos bokštus gražiausiose Lietuvos vietovėse.

 

https://www.empower.lt/