Lietuvos statybininkų asociacija (LSA) sveikina šalies statybų sektoriaus bendruomenę su profesine švente – Statybininkų diena!

 

„Statybininkų diena  tai ypatinga proga kasmet pasidžiaugti tuo, ką turime, ir tuo, kas vienija  neveiktais darbais ir atsidavimu nelengvai profesijai.

 

Statybų sektorius – viena svarbiausių šalies ūkio sričių, kuriama dirba 115 000 žmonių ir veikia 9300 bendrovių. Per praėjusius metus mūsų statybininkai pastatė 7425 pastatų ir 13 903 butų, išasfaltavo žvyrkelių 372,25 km ir nutiesė bei suremontavo 24 645 km dviračių takų. O užsienyje statybos darbų atliko net už už 396 mln. eurų. Šie rezultatai akivaizdžiai liudija šios profesijos atstovų darbo svarbą valstybės ekonominei ir socialinei raidai, todėl jie nusipelnė išskirtinės padėkos ir pagarbos.

 

Statybininkai stato, atnaujina ir gražina mūsų aplinką, kuria dabartį ir ateitį.

 

Linkime šalies statybų sektoriaus bendruomenei ir toliau kurti tvarią miestų ir visos valstybės infrastruktūrą, žengti inovacijų ir pažangos keliu.

 

Linkime didžiuotis nuveiktais darbais, investuoti į žinias, būti vizionieriškais bei stiprinti STATYBININKO profesijos prestižą.

 

Neišsenkančios energijos, stiprios sveikatos ir neblėstančio optimizmo!“, - linki Lietuvos statybininkų asociacija (LSA) prezidentas Dalius Gedvilas.