Susitikime Alytaus miesto meras - Nerijus Cesiulis pristatė miesto investicinius projektus ir visą 2024 metų viešųjų pirkimų programą, susijusią su projektavimo ir statybos darbais Meras pasidžiaugė, kad ne tik Alytaus miesto ir valstybės biudžeto lėšomis bus įgyvendinami svarbūs projektai, bet laukia ir privačių verslo atstovų investicijos į gamybinių pajėgumų plėtrą ir naujų darbo vietų kūrimą.

Alytaus rajono savivaldybės vicemeras Aurimas Truncė papasakojo savivaldybės planus, renovuojant turimą infrastruktūrą ir įrengiant rekreacines teritorijas. Taip pat vicemeras pakvietė statybos verslo atstovus investuoti Alytaus rajone, nes savivaldybės taryba visiems investuotojams pasiruošusi skirti pagalbą ir didelį dėmesį.

Renginio dalyviai taip pat aptarė statybininkų rengimo, garantijų ir draudimo paslaugų, viešųjų pirkimų problematikas. Lietuvos statybininkų asociacijos (LSA) prezidentas Dalius Gedvilas pristatė LSA atliktos statybų sektoriaus dalyvių metinės apklausos rezultatus ir pasidžiaugė, kad šalyje statybos apimtys mažėja, tačiau tie mažėjimo tempai nėra drastiški.

 

4

 

3

 

5

 

6

 

7

 

8