Rugsėjo 6 d. Vilniuje vyks šventinis renginys - STATYBININKŲ DIENA 2024

Rugsėjo 6 d. Lietuvos statybininkų bendruomenė rinksis Vilniuje, kur tradiciškai švęs savo profesinę šventę - Statybininkų dieną: renginio dalyvių lauks šventinis renginys, statybininkų apdovanojimai, išskirtinis koncertas ir tradicinė sportinė Olimpiada.

Statybininkų diena – jau 25-us metus iš eilės organizuojama profesinė šventė, skirta pagerbti visus Lietuvos statybininkus. 

 

Lietuvos statybininkų asociacijos (LSA) prezidentas Dalius Gedvilas džiaugiasi gyva tradicija, kuomet visa sektoriaus bendruomenė susiburia į vieną vietą ir kartu pagerbia statybininko profesijos atstovus.

 

„Statybininko profesija yra ne tik amatas, bet ir menas, jungiantis praeitį su ateitimi. Nuo seniausių laikų statybininkai buvo tie, kurie kėlė miestų sienas, statė didingus rūmus ir tiltus, jungiančius bendruomenes. Šiandien statybininkai toliau tęsia šią tradiciją, naudodami pažangiausias technologijas ir medžiagas, kad kurtų mums tvarius ir inovatyvius statinius. Jų darbas reikalauja ne tik fizinės jėgos, bet ir kūrybiškumo, kruopštumo bei strateginio mąstymo. Kiekvienas pastatas, kiekvienas tiltas ir kiekvienas kelias yra jų rankų darbas, jų talento ir atsidavimo įrodymas. Statybininkai – tai žmonės, kurie savo kasdieniu darbu kuria ateitį“, - sako renginį organizuojančios LSA prezidentas.

Renginys kasmet suburia apie 500 dalyvių iš statybų verslo, valdžios, mokslo ir švietimo institucijų, giminingų asociacijų ir organizacijų.

Šių metų šventinis renginys vyks ypatingoje vietoje - Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje, kur susirinkusių svečių išskirtinis koncertas ir apdovanojimai, kurių metu metu bus pagerbti labiausiai pasižymėję šalies statybų sektoriaus darbuotojai. Jiems bus įteikiamos LR Seimo, Vyriausybės, Aplinkos ir kitų ministerijų, Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK), Lietuvos statybininkų asociacijos (LSA), Lietuvos inžinierių sąjungos (LSIS) Metų inžinieriaus ir kitų asociacijų padėkos bei apdovanojimai už nuopelnus statybos srityje. 


Rugsėjo 5-6 d. aktyviausieji turės progą varžytis įvairiose sporto rungtyse kasmetinėje Statybininkų olimpiadoje. Šiemet Teniso erdvėje vyks ketvirtasis LSA dvejetų teniso turnyras, o Lietuvos policijos stadione komandos varžysis krepšinio 3x3 turnyre, crossfit komandinėje estafetėje ir taktinio šaudymo lazeriniais ginklais rungtyje.

 

Kviečiame registruotis, aktyviai dalyvauti ir su visa statybininkų bendruomene švęsti savo profesinę šventę!

Registruotis galite ČIA


Registracija vyksta iki 2024 m. rugpjūčio 26 d.

 

Išsami informacija apie renginį: https://statybininkai.lt/lt/renginiai/statybininku-diena-2024

Kilus papildomiems klausimams, kreiptis: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

STATYBININKŲ DIENA

 

SD rėmėjai 19

 

sdfoto

sdfoto2

sdfoto1